Norton Atlas

Dlho očakávaný model ATLAS je konečne tu a rovno v dvoch prevedeniach Nomad a Ranger. Úprimne, v Nortone to skrátka vedia a len ťažko nájsť konkurenciu. Norton tradične čerpal inšpiráciu pri dizajnovaní motorky z minulosti, na základe klasických britských motoriek zo 60. rokov. Spojením histórie, súčasných prvkov a technológii tak vznikol nadupaný Scrambler ATLAS s radovým dvojvalcom, ktorí si angličania vyvinuli sami v spolupráci s firmou SUTER.

A aký je rozdiel medzi modelom Nomad a Ranger? Rozdiel roroznáte jednoducho aj sami. V skratke a jednoducho Ranger je dobrodružnejšia verzia cestného o trošku menšieho a lacnejšieho modelu Nomad. Ak uprednostňujete dobrodružnejšiu jazdu a offroad trasy, bude pre vás jednoznačná voľba verzia Ranger, výnimočná a  originálna offroadová motorka, ktorá zvládne každý terén. Obidva modely disponujú precíznymi a kvalitnými komponentami, výkonným motorom. Norton zachováva prvky klasiky aj v prípade týchto modelov a namiesto digitálnych displeyov zakomponoval klasiku. Motocykel zdobia okrem kombinácii luxusných a klasických prvkov aj LED svetlá, BREMBO brzdový system a radový dvojvalcový motor 650cc.

Nenašli ste, čo práve hľadáte?

Pomôžeme vám. Vyberte si čokoľvek zo stránok nášho importéra, pošlite info na náš mail predajna@nortonbb.sk a o všetko ostatné sa postárame.

Prejsť na stránku importéra